Aankoopmakelaar Haarlem: de aankoopmakelaar die bij je past

Welkom bij de aankoopmakelaar van Haarlem. Met de huidige gekte op de Nederlandse huizenmarkt is het niet makkelijk om een woning te kopen in Haarlem. Als je jouw kansen op de markt wilt vergroten dan is een makelaar uit Haarlem een must, zodat je sneller een stapje dichter bij jouw droomhuis komt. Het liefste wil je graag een aankoopmakelaar die bij je past, die jouw behoeften en belangen optimaal behartigt.

Aankoopmakelaar Hugtenburg & de Vries

Aankoopmakelaar Hugtenburg & de Vries is zo'n makelaar. Wij zijn een zeer ervaren makelaarskantoor in Haarlem met een uitstekende reputatie die de Haarlemse huizenmarkt door en door kent. Een persoonlijke benadering is in onze ogen essentieel om jouw doel te bereiken. Hiervoor zetten wij ons uiteraard altijd 100% in.

Gelukkig zijn er een heleboel tevreden klanten die wij de afgelopen periode hebben mogen begeleiden naar een nieuw thuis. Dit ging natuurlijk niet altijd makkelijk, er moest worden overboden of met de voorwaarden worden gestoeid, maar het is gelukt!

Wil jij ook het aankoopproces voor jouw geliefde woning gefundeerd aanpakken? Met ons als aankoopmakelaar in Haarlem kom je altijd goed beslagen ten ijs. Wij als aankoopmakelaar van Haarlem handelen snel en krachtig. En door onze goede contacten met collega-makelaars en hypotheekadviseurs zijn wij de concurrentie vaak net een stap voor.
 

Waarom is een aankoopmakelaar in Haarlem nodig?


Een aankoopmakelaar in Haarlem is nodig omdat een huis aankopen enorm veel vragen met zich mee brengt. Heb je een woning op het oog maar twijfel je nog of je wel een aankoopmakelaar nodig heeft? De werkelijkheid is dat een aankoopmakelaar anno de jaren ‘20 onmisbaarder is dan ooit. Nog nooit werden huizen in Haarlem zo snel verkocht als op dit moment. Op één enkele woning komen soms gemakkelijk 25 tot 50 mensen af. Wil je niet verdwalen in de Haarlemse huizen hysterie, dan is een onze hulp van essentieel belang.

Soms moet je al per omgaande een bod uitbrengen. Wat is dat pand nou écht waard? Hoeveel moet je bieden? Is overbieden verplicht? Zit ik er meteen aan vast? Als aankoopmakelaar geven wij jou antwoord op al deze vragen en helpen wij jou het hoofd koel te houden en weloverwogen beslissingen te nemen. Verder nemen wij je alle zaken die bij de aankoop van een woning komen kijken uit handen en zorgen wij voor een goede prijs en een snelle koop.

Daar wij in ruim 30 jaar als NVM makelaar in Haarlem een goede reputatie hebben opgebouwd, is het voor ons een stuk eenvoudiger om woningen succesvol aan te kopen. In onze branche is vertrouwen ontzettend belangrijk. Daarom lukt het ons als makelaar om woning aankopen tot een goed einde te brengen, ook als je niet de hoogste bieder bent.

Onze werkwijze

Wij als jouw NVM aankoopmakelaar dragen zorg voor het gehele aankooptraject vanaf de tweede bezichtiging tot en met het bestuderen van juridische correspondentie voor de overdracht bij de notaris. Mocht er achteraf nog iets zijn, dan is ook de nazorg bij ons in de prijs inbegrepen! Verder:

  • We begeleiden je bij bezichtigingen, stellen de juiste vragen aan de verkoopmakelaar en geven je deskundig advies.
  • Heb je jouw droomhuis gezien, dan doen wij er alles aan om te voorkomen dat je hem misloopt. Zo kunnen wij soms al woningen bezichtigen voordat deze op Funda worden gepubliceerd.
  • Indien gewenst, of als wij dat nodig achten, laten wij een bouwkundig onderzoek door een onafhankelijk bouwkundig inspecteur op de door jouw gewenste woning uitvoeren. Zo sta je achteraf niet voor verrassingen.
  • Wij doen voor jou de onderhandelingen met de verkopende partij en proberen er een zo gunstig mogelijke prijs uit te slepen. Naast onderhandeling over de koopprijs nemen we de volgende zaken mee:
  1. Datum van levering
  2. Ontbindende voorwaarden voor de financiering 
  3. Ontbindende voorwaarden voor bouwtechnische keuring
  4. Drie dagen bedenktijd
  5. Welke notaris
  6. Wanneer de bankgarantie binnen moet zijn

Moet de aangekochte woning getaxeerd worden?

Ja, nadat wij voor jou een woning aangekocht hebben, dan moet de woning getaxeerd worden indien je een financiering nodig hebt. Wij zijn zelf ook taxateur in Haarlem, maar aangezien wij als adviseur betrokken zijn bij de aankoop kunnen wij dit niet zelf doen. We schakelen er eentje voor je in. Als je dit liever zelf regelt, mag dat natuurlijk ook. De kosten van een taxatierapport zijn echter niet inbegrepen in de prijs.

 

 

© 2021 Wat een leuk huis makelaars & taxateurs
Ontwerp & techniek: Opzet