Onze klanten aan het woord ...

Welke makelaar in Haarlem geef je het vertrouwen om jouw huis te verkopen? Lees de vele goede reviews die klanten op Funda over ons schrijven, en laat je overtuigen.

Logo Hugtenburg & de Vries | NVM Makelaars en Taxateurs Haarlem

We vertellen je natuurllijk graag zelf hoe wij jouw huis succesvol kunnen verkopen, maar onze klanten kunnen dat véél beter!

Na de verkoop of aankoop van een huis vragen we onze klanten om een rapportcijfer en een korte review te geven over hun ervaring met onze dienstverlening. Op Funda.nl, het toonaangevende platform voor huizenzoekers en verkopers, waarderen klanten ons met een gemiddeld cijfer van 9,4.

We zijn dankbaar voor de vele goede reviews en positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen. Daar doen we ook elke dag en voor elke klant ons uiterste best voor, want jouw succes is ook ons succes!

Lees de reviews van onze klanten en ontdek hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. We hopen dat het jou het vertrouwen geeft om óók voor ons als jouw makelaar te kiezen.

Of je nu een huis wilt kopen, verkopen of laten taxeren, bij Hugtenburg & de Vries ben je verzekerd van een service die uitstekende beoordelingen krijgt.

Bel voor een afspraakContact opnemen
NVM Makelaar en Taxateur in Haarlem - Voor de aankoop van je huis

99% van onze klanten is zo tevreden dat ze ons aanbevelen

Onze klanten zijn zéér tevreden over onze hulp. Gemiddeld krijgen wij een 9,4

Wat klanten over ons schrijven op logo Funda Wonen

Wil je ook zo'n mooie beoordeling schrijven?Laat ons je helpen met het verkopen van je huis!

Maak een afspraak