Maak kennis met ons team

Bij Hugtenburg & de Vries werken we als een hecht team samen om ervoor te zorgen dat de verkoop of aankoop van jouw huis succesvol en zorgeloos verloopt.

Leer ons team van vastgoedexperts beter kennen en ontdek meer over onze individuele kwaliteiten en ervaring.

Logo Hugtenburg & de Vries | NVM Makelaars en Taxateurs Haarlem
Jorrit Otte - NVM Makelaar Taxateur

Jorrit Otte

NVM Makelaar + Taxateur

Jorrit is onze ervaren en gepassioneerde makelaar. Met zijn uitgebreide kennis van de lokale markt en zijn no-nonsense aanpak staat hij klaar om je te helpen bij de verkoop of aankoop van je huis. Met Jorrit aan je zijde kun je vertrouwen op een professionele en enthousiaste begeleiding.

Mail Jorrit
Kim van Doorn - Kandidaat Makelaar

Kim van Doorn

Kandidaat-Makelaar

Kim is onze enthousiaste makelaar die haar liefde voor vastgoed van jongs af aan heeft ontwikkeld. Met haar oog voor detail en haar persoonlijke aanpak, begeleidt ze je met plezier bij de aankoop of verkoop van je huis. Met Kim aan je zijde kun je rekenen op een betrokken en professionele service.

Mail Kim
Mario de Vries - NVM Makelaar Taxateur

Mario de Vries

NVM Makelaar + Taxateur

Mario is onze ervaren rot in het vak. Met zijn bouwkundige achtergrond en ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij, is hij de perfecte persoon om je te adviseren en begeleiden bij elke stap van het proces. Zijn passie voor mensen en zijn gedrevenheid maken hem een waardevolle speler in ons team.

Mail Mario
Lisette van Kimmenaede - Commercieel Medewerker

Lisette van Kimmenaede

Commercieel Medewerker

Lisette, onze ervaren binnendienstmedewerker, is de spin in het web. Met haar jarenlange ervaring in de financiële sector en haar passie voor klantenservice, zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt en dat je ontzorgd wordt gedurende het proces. Met Lisette kun je rekenen op efficiëntie en betrouwbaarheid.

Mail Lisette
Marlies Kleverlaan - Commercieel Medewerker

Marlies Kleverlaan

Commercieel Medewerker

En dan hebben we óók nog Marlies! Zij is onze deskundige binnendienstmedewerker op onze vestiging aan de Cronjéstraat. Met haar ervaring en toewijding zorgt ze ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat je de beste service ontvangt.

Mail Marlies

Bel voor een vrijblijvende kennismakingZet de eerste stap op weg naar jouw woondromen!

Neem contact op
Kim van Doorn - Makelaar